miércoles, 1 de febrero de 2012



Financial analysis 

  • Ventes i preus del producte 

Com em dit anteriorment, el nostre target és el d’una clienta de classe mitja – alta i alta. Això implica que els nostres preus semi-assequibles oscil·len entre els 50 i 300€ depenent de la peça de roba o el re-disseny. 
Les nostres botigues són online, així que invertim els nostres ingressos en la qualitat del producte i sobretot la imatge publicitària. 
  • Despeses 


Les nostres despeses estan formades bàsicament per els nostres sous ( que pensem em anar augmentant-los progressivament a mesura que tinguem beneficis), el local, que ens costa 650€ al mes, el transport que depèn de la comanda, la producció i la publicitat. 
El nostre capital inicial consta d’uns 10.000€, 2.500 € de cadascú dels socis i un préstec del banc d’uns 20.000 € aproximadament, més tard esperem recuperar part de la inversió mitjançant ajudes, beques i subvencions. Els nostres gastos inicials consten d’uns 15.000€ aproximadament entre material, formació d’empresa, patens, etc.) 
Local 

Situat en el barcelonès barri de Gràcia Nova, en el carrer Escorial, hem escollit un local recentment reformar de 80m2 útils i construïts per situar l’oficina de l’empresa. El preu mensual és de 650€. Empresa – ESDi 2012 11 

  • Beneficis 


Esperem guanyar beneficis a partir del primer i segon any, tot depèn de les ventes, tot i que pretenem recuperar progressivament entre un 5% i un 10% cada més. Això suposaria uns 3000€ al mes exclusivament de beneficis ( que anirien destinats una part, a recuperar els fons invertits i l’ altre part, per seguir produint i tirant endavant l’empres) 
  • La nostra empresa és una S.L. 


La societat de responsabilitat limitada o societat limitada és una forma jurídica mercantil de tipus capitalista, amb personalitat jurídica pròpia independent de la dels seus socis, que pot estar integrada per una persona o més. En aquesta societat el capital social és dividit en participacions socials iguals, indivisibles i acumulables, que no es denominen accions. 
Aquestes participacions són nominals i no poden transmetre’s lliurement, ja que els socis tenen el dret d’adquisició preferent i les transmissions han de constar en un document 
públic. 
En l’escriptura de constitució es poden incloure tots els pactes que els socis creguin convenient establir, i es poden fixar en els estatuts altres prestacions accessòries diferents de les aportacions de capital (per exemple, l’aportació de treball), i indicar si es realitzen a títol gratuït o retribuït. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario