miércoles, 1 de febrero de 2012



Executive summary 

La nostra empresa,El fil de les nenes , neix amb l’objectiu de crear peces re-dissenyades, inspirades en antics icones del món de la moda. 
N’hi ha diverses que realitzen aquesta funció, però nosaltres l’hem projectada des d’un punt de vista totalment diferent: No pretenem, pel fet que siguin de qualitat i contagiades per la moda d’anys enrere, que siguin objectes de luxe i cars, sinó que els fem accessibles amb preus raonablement econòmics i, per tant, arribem a un públic més ampli; No tenim botiga física, sinó online; La mateixa web té un apartat dedicat a un Blog. Des d’allà, s’aconsella a les usuàries sobre com combinar les peces de roba que venem. Posa al dia de les noves tendències i ho adapta a la col•lecció de l’empresa; Estem en contacte amb el públic a les xarxes socials com Facebook o Twitter. Des d’allà i amb una pàgina pròpia (El fil de les nenes) es realitzen concursos, s’informa sobre novetats de l’empresa, o es fan peticions per tal que la gent voti les peces que li agradaria que es re-dissenyessin. 

  • Problema: gent que li agrada la roba antiga però no se la pot posar perquè no és còmode actualment. 
  • Solució: re-dissenyar peces de roba que la gent vulgui donant un toc actual en disseny, teles i acabat. 
  • Objectiu: crear una empresa que re-dissenyi roba inspirada en antics icones de la moda donant gran importància al que vol el client. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario